MENU
×
Responsive Menu Clicked Image

Ustanoviteljica

Sophie la girafe je ena izmed najbolj priljubljenih otroških igrač na celem svetu. Spodbuja razvoj vseh čutev, že od otrokovega 3 meseca starosti, hkrati pa mu lajša neprijetne simptome rasti zobk. Sophie je prinesla veselje v več kot 50 milijonov družin po vsem svetu. Zagovornica varnosti in zanesljivosti je že polnih pet desetletij.

Otroci naravnost obožujejo Sophie!

Prav posebna zgodba veže tudi ustanoviteljico Sophie la girafe Cosmetics, Jonna Jalkanen, mamo dveh otrok, ki svojo kariero posveča delu z ekološkimi in varnimi izdelki za otroke. Za seboj ima več let strokovnih izkušenj pri delu z najbolj priznanimi blagovnimi znamkami s področja kozmetike po vsem svetu – Parfums Givenchy, Parfums Christian Dior. V zadnjih letih je izvajala tudi delo lepotne urednice pri vodilnih lepotnih revijah, med drugim tudi pri reviji Elle.To ji je omogočilo vpogled v zakulisje kozmetične industrije, še posebej v razvoj izdelkov in inovacij.

”Imela sem privilegij in hkrati čast, da sem lahko bila del ekipe kozmetičnih hiš, ki predstavljajo vodilno silo na področju nege. Spoznavanje ustanoviteljev, intervjuvanje odgovornih za raziskave in razvoj, pogovori z dermatologi in osebjem zaposlenim v laboratorijih… Aktivno sem sodelovala pri testiranju inovacij ter se hkrati neprestano učila o sestavinah in njihovih učinkovinah, ki predstavljajo koži najboljšo oporo. Če povzamem, naučila sem se, kako je mogoče pri svojem delu ustvariti popolnost.

Že dolgo časa vem, kaj najboljši od najboljših izdelkov za nego otrok morajo vsebovati! In predvsem tudi zakaj, mnogo tega kar imamo na voljo, ni dovolj dobro za naše otroke. Sedaj imam to možnost, da med ljudi razširim informiranost o varnih proizvodih, ki koži naših malčkov nudijo to kar le-ta resnično potrebuje, zahvaljujoč Sophie la girafe!

Sophie la girafe Cosmetics je nastala pod okriljem mene in mojega moža Samuli. Naša misija je ustvarjati varne in kakovostne izdelke za novorojenčke, dojenčke, otroke, kot tudi njihove starše. Seveda imamo pri vsem tem vedno v mislih tudi razumno razmerje med kakovostjo in ceno. Naši otroci si resnično zaslužijo le najboljše!

Vsi naši proizvodi so dermatološko testirani in jih tako priporočamo tudi otrokom z zelo občutljivo kožo. Sama formula zagotavljanja varnosti ni potrjena le s strani naših kemikov in ekipe za raziskave in razvoj, temveč so enakega mnenja tudi dermatologi in pediatri. Sophie la girafe Baby izdelki zelo dobro prenašajo osebe vseh starosti,
kot tudi tisti, ki imajo težave z ekcemi.

Jonna_J12cm_kork

Vsi izdelki so potrjeni s strani mednarodno izjemno priznanega certifikata - Ecocert. Sophie la girafe Baby naravni in organski izdelki tako NE VSEBUJEJO škodljivih ali vprašljivih sestavin. Le tiste, ki koži pomagajo pri opravljanju vseh njenih življenskih funkcij. Zato jim ne dodajamo niti umetnih dišav, parfumov.

Kakovost naravnih in organskih sestavin, lahko enostavno prepoznate s standardi našega certifikata.

O sami kvaliteti izdelkov pa se boste morali prepričati sami.

Verjamemo, da boste tako odkrili najboljše za svoje najdražje. Le kaj drugega bi sploh lahko pričakovali od Sophie la girafe!

Počaščena sem, da je Sophie del mojega življenja! Želim si, da bo tudi v vaš dom prinesla veliko veselja in zadovoljstva, tako kot to vsakodnevno počne pri nas doma!

Jonna Jalkanen

Mati dveh otrok, Jalo & Uljas
Soustanoviteljica, CEO

P.S. Verjamem, da je v življenju potrebno vračati na različne načine. Ko se smeješ, se cel svet smeje s teboj!

Delite z name svoje nasvete, ter namignite kako se spopadati z vlogo starševstva in skrbeti za dobrobit otrok.
Vsak mesec bomo nekoga izmed vas obdarili z izdelkom iz naše linije!
Vsak 1% prodaje doniramo lokalnim organizacijam, ki skrbijo za dobrobit otrok. Tako deluje podjetje po vsem svetu!