MENU
×
Responsive Menu Clicked Image

MNENJA UPORABNIKOV

To je tisti segment, ki lahko dejansko povzroči spremembe

Iskreno se vam zahvaljujemo za vsa prisrčna pričevanja, počaščeni smo za vsak vaš prispevek!

“Zelo sem vesela, da sem prejela izdelke za mojega dojenčka, ki je zaenkrat še na varnem v mojem trebuščku! Vse imam že pripravljeno za obisk porodnišnice, sama pa že veselo preizkušam kremico za obraz. Tako zelo lepo diši. Nobena druga znamka me še ni tako prepričala. Sploh ni dražja od ostalih, je povsem naravna, ekološka pa še sama pozitivna mnenja krožijo o njej. Glede na to, da sem ena izmed večjih oboževalk Sophie la girafe, se ji nikakor nisem mogla izogniti, lol…”
Ketty, Francija

“Enostavno obožujem to linijo izdelkov – mislim, da je povsem drugačna od ostale otroške kozmetike, ki je na voljo: luksuzen videz, nežen in hkrati izjemno prefinjen vonj, zelo dobre sestavine, formula, ki se hitro vpije in še splošno počutje po uporabi teh izdelkov je zares odlično. Zagotovo jih bom uporabljala tudi sama – cene so izjemne, še posebej v primerjavi s kozmetiko, ki jo trenutno uporabljam zase.”
Ebba, Švedska

“Moja 1,5-letna hčerka ne more uporabljati nobenih drugih izdelkov za nego, pa naj si bo to običajna ali naravna kozmetika. Alergična je na izjemno veliko sestavin, ki jih poznamo. Po prebiranju članka na mojem najljubšem blogu, sem najprej kupila zaščitno kremo Sophie la girafe. Nato pa še preostale izdelke njihove linije. Prav vsi izdelki nam odgovarjajo in nimamo nikakršnih problemov pri njihovi uporabi. Sploh nisem mogla verjeti, to je zares super!”
Maria, Finska

“Nekega večera sem bila resnično utrujena in lenobna. Očistila sem si obraz s šamponom Sophie la girafe, ki mi je bil ravno na dosegu rok. Od takrat naprej je to edino sredstvo, ki ga uporabljam za čiščenje mojega obraza. Enostavno je najboljši!”

Annica, Švedska

”Hvala, naš sin nam končno dovoli, da lahko večkrat tedensko operemo njegove lase! ”
Paola, Helsinki Finska 

”Prejela sem vaš vzorček Sophie la girafe Baby Hair & Body Wash. Ker še nimam svojih otrok, sem ga preizkusila kar sama. Obožujem vonj, sofisticiran in blag hkrati. Moja občutljiva koža se končno počuti prijetno po tuširanju, celo brez uporabe vlažilnih krem, česar ni bilo že dolgo časa.”
Anna, Espoo Finska

”Naša hčerka enostavno obožuje Sophie, zato sem seveda želela preizkusiti tudi izdelke za nego kože. Uspeli smo se prebiti v testno skupino, ki je potekala na Finskem. Resnično nisem vedela, kaj lahko pričakujem. Vendar sedaj vem, da je resnično dobra! Kreme imajo pozitivne učinke, ki trajajo dolgo časa. Vsake toliko uporabljam kremo za obraz pri svoji 6 mesečni punčki, ko imam občutek, da jo njena koža potrebuje. Predstavlja pa nenehno sredstvo za nego kože pri drugi mali princeski, ki ima 5 let. Ona sama želi uporabljati izdelke za nego kože Sophie.”
Minna, Vaasa Finska

 

”Najboljše razmerje kvaliteta-cena, kar jo je moč dobiti na trgu za otroke. Če bi enako kvaliteto z izjemnimi sestavinami prodajali staršem, bi bil njihova cena zagotovo višja.”
Jeanette, Copenhagen Danska

”Kot lepotna strokovnjakinja sem izredno vesela, da sem imela možnost odkriti visoko kvalitetne izdelke za nego otrok, ki razumejo drugačno kožno sestavo na obrazu in telesu. In če nekdo želi ohraniti otroško kožo nežno in ugodno, jo mora resnično dobro zaščititi pred današnjim svetom. Nič nevarnega za moje otroke, hvala!”
Valentina, St. Petersburg, Rusija

Sophie la girafe Baby Face Cream nanesem na zelo suhe predele in zelo hitro vidim pozitiven rezultat. Le majhna količina kreme je potrebna, da koža postane dobro navlažena. Imam otroka stara 5 mesecev in 2 leti. Kremo uporabljam za oba.”
Mamica, Riga Latvija

 

”Med spanjem se je moj sin zelo grdo opraskal. Njegova občutljiva koža je bila razdražena, še posebej ko je vreme postalo hladnejše. Naslednjo noč sem ga namazala s Sophie la girafe Baby Sos Cream. Samo en nanos kreme je zadostoval, da je neprijetna srbečica izginila, koža pa se je hitreje pocelila.”
M
aria, Helsinki Finska